رو عنوان : دفتر امور مراکز رشد و شرکتهای دانش بنیان اعلام کرد:
عنوان : هشتمین جلسه شورای فناوری سلامت دانشگاه برگزار شد
تاريخ :
 ۱۳۹۵/۱۲/۱۸
ساعت : ۱۲:۳۳:۱۷

جلسه شوراي فناوري سلامت دانشگاه در مورخ 14/12/95 ساعت 13 با حضور آقايان دکتر  مسعودعلی کرمی، دکتر تولا، دکترمقیمی پور، دکتر نیسی، دکتر همتی، دکتر امین، مهندس محمد مهرآور  و سرکارخانم بادپر  در محل سالن جلسات معاونت توسعه پژوهش و فن آوري دانشگاه برگزار گرديد.

پس از بحث و تبادل نظر اعضای شورا با یکدیگر مقرر گردید جهت تشویق فناوران از 1/1/96 به مدت 5 سال رویالیتی حاصل از فروش محصولات فناوران، صفر در نظر گرفته شود و همچنین هزینه داوری اختراعات (که باید از سوی مدعیان هر اختراع پرداخت گردد) برای مدعیانی که دفتر ثبت مالکیت فکری این دانشگاه را به عنوان مرجع استعلام انتخاب می نمایند به شرح زیر اعلام شد.

• دانشجو و هیئت علمی این دانشگاه : رایگان

• دانشجو سایر دانشگاه ها:  100 هزار تومان

• سایر افراد حقیقی:  150  هزار تومان

• افراد حقوقی و شرکت ها: 200  هزار تومان

در ادامه در خصوص مصوبات جلسه ی قبل و همچنین مسائل مربوط به دفاتر استقرار و غیره و تصمیم گیری هایی اتخاذ شد. جلسه با ذکر صلوات در ساعت 14:30 دقیقه به پایان رسید.