رو عنوان : دفتر امور مراکز رشد و شرکتهای دانش بنیان اعلام کرد:
عنوان : برنامه ی حمایتی از شركتهای و موسسات دانش بنیان
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۷
ساعت : ۱۰:۵۷:۶
تا کنون با زحمات بخش های معاونت علمی و فناوری رییس جمهور ، صندوق نوآوری و شکوفایی، وزارتخانه ها، سازمان ها و دستگاه های اجرایی مختلف، 110 برنامه حمایتی از شرکت ها و موسسات دانش بنیان اجرایی شده است که بدین شرح اعلام می گردد.
برنامه های حمایتی از شرکت ها و موسسات دانش بنیان در سه سرفصل تقسیم شده است.
1- برنامه های حمایتی ذیل قانون: شامل تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی ، معافیت مالیاتی و گمرکی، بیمه تأمین اجتماعی و .... (54 برنامه)
2- برنامه های حمایتی با همکاری سایر دستگاه های اجرایی شامل تسهیلات سربازی، صدا و سیما، بورس و .... (35 برنامه)
3- برنامه های حماتی ذیل برنامه جامع توسعه کسب و کار شرکت های دانش بنیان شامل برنامه های توسعه صادرات، مشاوره ها و ... (31 برنامه)
فایل الکترونیکی کل این جزوه بر روی سامانه www.Daneshbonyan.ir قرار دارد که در صورت لزوم، می تواند مورد استفاده قرار گیرد.