رو عنوان : دفتر امور مراکز رشد و شرکتهای دانش بنیان اعلام کرد:
عنوان : برنامه ی حمایتی از شركتهای و موسسات دانش بنیان
تاريخ :
 ۱۳۹۶/۰۴/۱۷

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

تا کنون با زحمات بخش های معاونت علمی و فناوری رییس جمهور ، صندوق نوآوری و شکوفایی، وزارتخانه ها، سازمان ها و دستگاه های اجرایی مختلف، 110 برنامه حمایتی از شرکت ها و موسسات دانش بنیان اجرایی شده است که بدین شرح اعلام می گردد.
برنامه های حمایتی از شرکت ها و موسسات دانش بنیان در سه سرفصل تقسیم شده است.
1- برنامه های حمایتی ذیل قانون: شامل تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی ، معافیت مالیاتی و گمرکی، بیمه تأمین اجتماعی و .... (54 برنامه)
2- برنامه های حمایتی با همکاری سایر دستگاه های اجرایی شامل تسهیلات سربازی، صدا و سیما، بورس و .... (35 برنامه)
3- برنامه های حماتی ذیل برنامه جامع توسعه کسب و کار شرکت های دانش بنیان شامل برنامه های توسعه صادرات، مشاوره ها و ... (31 برنامه)
فایل الکترونیکی کل این جزوه بر روی سامانه www.Daneshbonyan.ir قرار دارد که در صورت لزوم، می تواند مورد استفاده قرار گیرد.

بازگشت           چاپ چاپ

کلیه حقوق این سایت متعلق به DaneshBonyan.ajums.ac.ir دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می باشد.